15.03.19

​Waarom is die kast in Oploo op slot?

OPLOO - Nadat toneelvereniging Doekmaroploo een aantal jaren niet meer in de ‘Oude Heerlijkheid’ heeft gespeeld zijn ze weer terug op dit vertrouwde plekje in Oploo! 

Op zondag 24 én zaterdag 30 maart speelt deze enthousiaste toneelgroep de avondvullende komedie ‘Waarom is die kast op slot?’.

Deze komedie blijft de kijker verrassen en boeien tijdens de hele avond. Het verhaal gaat over Paul en Rita. Paul ligt ’s ochtends vroeg met een grote Pandabeer in zijn armen op de bank te slapen. Zijn vrouw Rita maakt hem wakker en vraagt hem overdreven bezorgd waar hij die nacht in vredesnaam is geweest. Hij herinnert zich helemaal niets meer. Maar hij heeft wel een barstende koppijn. Samen gaan ze op zoek naar wat er gebeurd is. Maar veel tijd om dit uit te zoeken is er niet, want de deurbel gaat. Rita is vandaag jarig! Een hectisch toneelspel volgt, boordevol met leuke karakters en verwarrende wendingen.

Kaartverkoop is gestart!
De kaartverkoop voor de avondvullende komedie 'Waarom is die kast op slot' is gestart! Je kunt vanaf nu kaartjes kopen bij Spar Jaegers in Oploo of via www.doekmaroploo.nl/kaarten. Kaartjes kosten €9,- in de voorverkoop en €10,- aan de dagkassa bij de toegangsprijs zit een kopje koffie of thee inbegrepen. Wil jij verzekerd zijn van een plekje in de zaal? Koop je kaartje dan snel!

Terug

Graag wat meer informatie?

Vul hieronder de gegevens in, en wij nemen contact met je op!

Partner van Natuurlijk Sint Anthonis