12.03.19

Kamperen tussen de boeken

BOXMEER - Op vrijdag 15 maart staat voor de tweede maal De Nacht van de Bibliotheek in Boxmeer gepland. Het belooft weer een cultureel spektakel van jewelste te worden. 

In de nacht van 15 op 16 maart kun je vanaf 21.00 uur ’s avonds tot 10.00 uur ’s ochtends een gevarieerd programma verwachten in de bibliotheek van Boxmeer én De Weijer.

De line-up is bekend
Het programma wordt gecoördineerd door het kunstenaarscollectief De Naakte Waarheid, zij hebben de line-up samengesteld en zullen zelf ook optreden. 

Zij Aafke Romeijn weten te contracteren. Romeijn bracht als singer-songwriter al vele albums uit, waarvan meest recent Versplintering op rechts. Vorig jaar verscheen haar debuutroman Concept M en als journalist is ze werkzaam voor o.a. Vrij Nederland en Volkskrant. Daarnaast zal Loes Wijnhoven (de helft van Clean Pete) haar favoriete gedichten over seks voordragen, met muzikale begeleiding van Mart (Slack Attack) op saxofoon. Is er een heuse Boyband (de literaire Boyband). Zal er een schrijfworkshop worden begeleid door Op Ruwe Planken (literair tijdschrift). Gaan de bands Barry de Wit en Vital Connection optreden. Is er dit jaar een kapelcollege door cultuurhistoricus dr. Floris Meens (RU) die de relatie tussen muziek, emoties en sociale relaties in de privésfeer gaat duiden. Ook staat er een rabatte op het programma, is er videokunst te zien, wordt er voorgedragen en is er een DJ aanwezig om de laatste uurtjes door te komen.

Alles wordt overigens vastgelegd door twee tekenaars. Het ontbijt wordt zaterdag volledig verzorgd met live pianomuziek en een sessie yoga, zodat je het weekend verder fris doorkomt.

Reserveer jouw tent
Dus slaap jij straks in één van de tweepersoonstentjes? Reserveer dan nu een slaapplek in een tentje voor twee en strijk je mooiste pyjama, want het kan gewoon: kamperen op deze sprookjesachtige locatie.
Tickets incl. ontbijtje kosten € 22,50, €20,- voor bibliotheekleden, en zijn te koop via www.bibliplus.nl.

Terug

Graag wat meer informatie?

Vul hieronder de gegevens in, en wij nemen contact met je op!

Partner van Natuurlijk Sint Anthonis