/

Nieuws

Al het nieuws uit de gemeente

Mogelijk gemaakt door /

Benauwde zege DSV telt ook

18.03.19

UDEN - In een wedstrijd waarin DSV zich door blessures enkele keren aan moest passen trok de ploeg vlak voor tijd aan het langste eind. De zege tegen FC Uden kwam tot stand zonder mooi te spelen.

Lees meer

Multifunctionele Parkboerderi...

17.03.19

OPLOO – Het project Vitale Kernen, waarbij inwoners ideeën voor de verbetering van de leefbaarheid in hun dorp kunnen realiseren, kan opnieuw een initiatief van de samenleving faciliteren. 

Lees meer

​Waarom is die kast in Oplo...

15.03.19

OPLOO - Nadat toneelvereniging Doekmaroploo een aantal jaren niet meer in de ‘Oude Heerlijkheid’ heeft gespeeld zijn ze weer terug op dit vertrouwde plekje in Oploo! 

Lees meer

Wandelen voor Water op herhal...

14.03.19

Na een succesvolle deelname aan 'Wandelen voor Water' in 2017 gaan veel leerlingen van de groepen 7 en 8 opnieuw de uitdaging aan!

Lees meer

Week van de Lentekriebels

13.03.19

SINT ANTHONIS - Van 18 tot en met 22 maart vindt op basisscholen in heel Nederland weer de Week van de Lentekriebels plaats.

Lees meer

Kamperen tussen de boeken

12.03.19

BOXMEER - Op vrijdag 15 maart staat voor de tweede maal De Nacht van de Bibliotheek in Boxmeer gepland. Het belooft weer een cultureel spektakel van jewelste te worden. 

Lees meer

Roald van Noort te gast bij C...

11.03.19

SINT ANTHONIS – Maandag 25 maart is Roald van Noort te gast bij Cicero: ‘De Genetische Revolutie: de volgende stap voor mens en dier?’

Lees meer

​FAST onderuit tegen Spring...

10.03.19

OOTMARSUM - De volleybalsters van eredivisionist FAST hebben een dubbel gevoel overgehouden aan de wedstrijd tegen Springendal Set Up’65.

Lees meer
Bekijk ons nieuwsarchief

Graag wat meer informatie?

Vul hieronder de gegevens in, en wij nemen contact met je op!

Partner van Natuurlijk Sint Anthonis