/

Nieuws

Al het nieuws uit de gemeente

Mogelijk gemaakt door /

​Werkzaamheden N602

05.08.19

SINT ANTHONIS - De aanvang van de bouwvakperiode in Zuid-Nederland valt exact volgens de planning samen met de afronding van de werkzaamheden aan de N602 in Ledeacker. 

Lees meer

Subsidiemogelijkheden Sint An...

03.08.19

SINT ANTHONIS – De gemeenteraad heeft in mei ingestemd met de overstap van een subsidie- naar een leningstelsel. Deze subsidiemogelijkheden lopen tot 1 oktober.

Lees meer

​Hans en Grietje in Openluc...

02.08.19

Overloon - Voor maar liefst het tiende jaar op rij speelt Toneelvereniging Mariahout in het Openluchttheater in Overloon. Op woensdagmiddag 14 augustus om 14.30 uur kunnen bezoekers genieten van Hans en Grietje. Een klassiek sprookje in een modern jasje, met daaraan toegevoegd de nodige humor en muziek. Dat maakt de voorstelling leuk voor jong en oud. 

Lees meer

'Ravage door dronken hovenier...

12.05.19

GEMERT - Brandweerpost Sint Anthonis heeft zaterdag in Gemert opnieuw een tweede plek veroverd tijdens de landelijke brandweerwedstrijden en gaat door naar de volgende ronde.

Lees meer

​Cultureel Café Sint Antho...

21.03.19

SINT ANTHONIS - Donderdag 28 maart a.s. is er een Cultureel Café Sint Anthonis als afsluiting van dit seizoen. 

Lees meer

​Waarom is die kast in Oplo...

15.03.19

OPLOO - Nadat toneelvereniging Doekmaroploo een aantal jaren niet meer in de ‘Oude Heerlijkheid’ heeft gespeeld zijn ze weer terug op dit vertrouwde plekje in Oploo! 

Lees meer

Wandelen voor Water op herhal...

14.03.19

Na een succesvolle deelname aan 'Wandelen voor Water' in 2017 gaan veel leerlingen van de groepen 7 en 8 opnieuw de uitdaging aan!

Lees meer

Week van de Lentekriebels

13.03.19

SINT ANTHONIS - Van 18 tot en met 22 maart vindt op basisscholen in heel Nederland weer de Week van de Lentekriebels plaats.

Lees meer
Bekijk ons nieuwsarchief

Graag wat meer informatie?

Vul hieronder de gegevens in, en wij nemen contact met je op!

Partner van Natuurlijk Sint Anthonis