Sint Anthonis Kunstdorp

Sint Anthonis = Kunstdorp en Kunstdorp = Sint Anthonis

Op zondag 3 september 2017 is Sint Anthonis weer voor de dertiende keer een internationaal Kunstdorp. Tijdens deze kunstmanifestatie op de Brink presenteren meer dan 60 professionele kunstenaars hun werk. Daar vind je een grote diversiteit aan kunstuitingen. Dat komt doordat het hele jaar door enkele leden van de Kunstkring op zoek zijn naar goede, geschikte kandidaten. Op die manier willen ze zich blijven onderscheiden van de vele kunstmarkten, die er worden georganiseerd. Kortom op deze zondag zie je een actueel kunstaanbod met uiteenlopende stijlen en technieken, want bij de Kunstkring staat kwaliteit en passie voorop. De meeste kunstenaars komen voor de eerste keer naar de Brink en de terugkerende kunstenaar laat nieuw werk zien.

Redenen genoeg om op zondag 3 september naar Sint Anthonis te komen. Tussen 11.00 uur en 17.00 uur bent u van harte welkom, niet alleen op de Brink maar ook in het gemeentehuis van dit Kunstdorp want daar hangen/staan werken van de Kunstkringleden zelf. Wat de Kunstkring met haar manifestatie Kunstdorp zo bijzonder maakt, is haar onderlinge samenwerking. Hierdoor zal, net zoals in het jaar 2015 het stoelenproject, nu een project van hen te zien zijn op het grasveld van de Brink, met als titel: ‘Vreemd transparant.’ Zij zijn ervan overtuigd dat het de moeite waard is om voor deze ‘Kunstdorpzondag’ extra tijd te nemen. Niet alleen het oog wil wat maar het is goed om met de kunstenaar in gesprek te gaan, te vragen naar haar of zijn beweegreden, want dat zie je vaak terug in hun kunstuitingen. De Kunstkring hoort regelmatig dat juist de echte kunstliefhebbers blijven terugkomen vanwege deze bijzondere interactie tussen kunstenaar en kijker. Dat is ook juist het uitgangspunt van de manifestatie Kunstdorp waarmee zij al jaren Sint Anthonis op de kunstkaart zetten. Bovendien wordt je door de leden hartelijk begroet, is er een vers kopje thee of koffie met Mondriaangebak en zijn de horecagelegenheden grenzend aan de Brink weer open met hun gezellige terrassen, die speciaal zijn ingericht voor deze dag.

De toegang is gratis!
Djoly Janssen, (Wanroij) studerend aan de Herman Brood Academie, zorgt samen met haar vaste gitaristen, voor de muzikale omlijsting. 
Bent u geïnteresseerd in meer nieuws over de Kunstkring Sint Anthonis dan kunt u zich inschrijven op de Nieuwsbrief. www.kunstkring.com.

Terug

Openingstijden

Zondag 3 september
11.00 - 17.00 uur

Contact

E. info@kunstkring.com

Locatie

Brink, Sint Anthonis

Website

www.kunstkring.com

Graag wat meer informatie?

Vul hieronder de gegevens in, en wij nemen contact met je op!

Partner van Natuurlijk Sint Anthonis