24.03.18

Landelijke Opschoondag 2018 op 24 maart

Op zaterdag 24 maart vindt de Landelijke Opschoondag plaats. In heel Nederland gaan vrijwilligers de straat op om zwerfafval op te ruimen.

In het Land van Cuijk en Boekel doen we daar natuurlijk ook aan mee. We organiseren de Landelijke Opschoondag en twee Opschoondagen voor scholen. Doet u ook mee?
 
Vergoeding voor verenigingen
Ook dit jaar hebben we een vergoeding voor verenigingen die meedoen.  Voor verenigingen met minimaal vijf leden die meedoen  is er een vergoeding van €20,-  per vereniging. Voor verenigingen die meedoen met tien leden of meer is er een vergoeding van €40,- per vereniging.
 
Scholen ook aan de slag
Scholen kunnen dit jaar op dinsdag 27 maart of donderdag 29 maart samen met de klas of de hele school meedoen om de buurt schoon te maken.
 
Materialen
Wanneer u deelneemt aan één van de opschoondagen dan wordt u voorzien van alle benodigde materialen: veiligheidshesjes, knijpers, handschoenen en afvalzakken. U bepaalt zelf waar u op gaat schonen. Wij komen de materialen en het ingezamelde afval ook weer bij u ophalen.
 
Meld u tijdig aan
Wilt u ook de handen uit de mouwen? Surf dan nu naar de website en meld u aan! Doe dat voor 12 maart 2018, dan  zorgen wij voor de benodigde materialen en de eventuele vergoeding. En natuurlijk krijgen alle kids die meedoen ook dit jaar weer een aardigheidje. www.afvalaanbieden.nl/lod

Terug

Details

Start

09:00

Locatie

Land van Cuijk

Website

www.afvalaanbieden.nl/lod

Graag wat meer informatie?

Vul hieronder de gegevens in, en wij nemen contact met je op!

Partner van Natuurlijk Sint Anthonis