19.02.18

Café Brein op 19 februari

Maandag 19 februari is er weer een bijeenkomst van Café Brein in het dienstencentrum/welzijnsplein (derde etage) aan de Zwaanstraat 7 te Cuijk. 

Er is een lift aanwezig en er is voldoende parkeergelegenheid aan de achterkant van het gebouw. De bijeenkomst start om 19.30 uur (19.00 uur zaal open) en duurt tot 21.30 uur. Deelname is gratis. Vanwege de enorme drukte de laatste bijeenkomst van Café Brein in 2017, willen we vragen of u zich wilt aanmelden. U kunt zich opgeven en aangeven met hoeveel personen u komt door te mailen naar cafebreinlvc@gmail.com voor 9 februari.

Op deze avond komt dhr. Professor Luciano Fasotti, bijzonder hoogleraar Klinische neuropsychologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen naar Cafe Brein Land van Cuijk. Hij komt een presentatie geven over het thema vermoeidheid na hersenletsel. Naar schatting krijgt meer dan de helft van de hersenletselpatiënten met vermoeidheid te maken. De impact van vermoeidheid op dagelijkse bezigheden zoals werk en hobby's is groot. Niet alleen voor de patiënt, maar ook voor zijn omgeving. 
 
Tijdens de bijeenkomst is er ook ruimte voor uw vragen en het uitwisselen van ervaringen, ideeën en tips.

Terug

Details

Open

19:00

Start

19:30

Locatie

Zwaanstraat 7, Cuijk

Website

http://www.mantelzorglvc.nl

Graag wat meer informatie?

Vul hieronder de gegevens in, en wij nemen contact met je op!

Partner van Natuurlijk Sint Anthonis